ASIAKASTARINA: Jyskän varastomyymälä Oy

Jyskän Varastomyymälä Oy

Tämä on kaikien aikojen ensimmäinen asiakastarinamme. Mutta ei viimeinen. Asiakastarinan saa kunnian aloittaa Jyväskylässä toimiva Jyskän varastomyymälä!


Sana on vapaa, kerro vapaasti yrityksestänne ja historiastanne

Jyskän Varastomyymälä Oy on vuonna 1983 perustettu yksityinen perheyritys. Myymälä perustettiin vanhaan Fredrikssonin lakkitehtaan kiinteistöön Jyskässä. Nykyiset yrittäjät ostivat liiketoiminnan 90- luvun puolessa välissä. Kehitystä tehtiin vuosien varrella jatkuvasti, kunnes 2011 myymälä laajennettiin 5000 m2 suuryksiköksi. Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaita kuunnellen ja sesongeissa mukana eläen. Henkilökuntaa Jyskässä työskentelee yli 20. Sesonkiaikoina lähemmäs 30.

Olette vuodesta toiseen tehneet positiivista tulosta, kilpailun ja muutosten koventuessa. Miten olette onnistuneet siinä?

Meillä on vakiintunut, hyvä liikepaikka hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ostot ja markkinointi hoidetaan Jyskässä itse, jolloin hintataso saadaan pysymään kohdallaan kiristyvässä kilpailussa. Markkinatilanteissa pystymme reagoimaan nopeasti mainonnan ja markkinoinnin avulla. Pyrimme pitämään palvelutason korkealla ja meiltä saa aina henkilökohtaista palvelua. Kilpailutilanteen myötä avattiin myös verkkokauppa vuonna 2018 osoitteessa jvm.fi. Verkkokaupan kehitystyö ja laajentaminen jatkuu edelleen. Tavoitteena on toteuttaa kivijalkaliikkeen lailla myös palveleva verkkokauppa.

Teillä on pitkä historia ja selvä jalansija Jyväskylässä. Minkälaisia tuotteita teiltä ostetaan eniten?

Jyskän Varastomyymälä Oy on perinteinen sesonkimyymälä ja vahvuutenamme ovat sesonkituotteet, jotka vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Esimerkkinä eniten ostetuista tuotteista voisi olla kevätsesongin aikaan myytävät puutarhamullat ja puutarhatuotteet. Joulusesonkina myydyimpiä tuotteitamme ovat jouluvalot ja koristeet sekä kynttilät. Myös lasinpesuneste on yksi myydyimmistä tuotteistamme.


Jyskän Varastomyymälä

Se, että palveluntarjoaja olisi meitä fyysisesti lähempänä, ei toisi tänä päivänä enää lisäarvoa.


Sähköisen taloushallinnon ja yhteiskäyttöisten ohjelmien aikakaudella välimatkat eivät ole esteenä asiakassuhteille. Miten olemme onnistuneet palvelemaan teitä pitkästä välimatkasta huolimatta?

Sähköisen talous- ja palkkahallintopalveluiden myötä olemme yhdessä Kuopion Ykköstilien kanssa saaneet tehostettua prosessejamme. Sähköisien yhteiskäyttöisten ohjelmien avulla taloushallintotoiminnot ovat ketteriä käyttää. Välimatka ei ole ollut enää vuosiin haasteena toiminnalle ja yhteistyölle. Saamme hyvää, ajankohtaista ja ajantasaista palvelua välimatkasta huolimatta. Se, että palveluntarjoaja olisi meitä fyysisesti lähempänä, ei toisi tänä päivänä enää lisäarvoa.

Sana on vapaa, kertoisitko yhteistyöstämme ja miksi olette tyytyväisiä Kuopion Ykköstileihin?

Yhteistyömme Kuopion Ykköstilien kanssa alkoi vuonna 2013 liiketoimintamme kasvaessa. Etsimme tuolloin tilitoimistoa, joka pystyisi vastaamaan tarpeitamme sähköistyvässä talous- ja palkkahallinnossa. Yhteistyömme on ollut alusta asti mutkatonta. Meitä on autettu räätälöimään ohjelmistoja vastaamaan tarpeitamme ja sujuvoittamaan arkeamme. Olemme myös aina saaneet luotettavaa ja ajantasaista ohjeistusta Ykköstileiltä, myös poikkeustilanteissa, jolloin tarvitaan erityisosaamista. Meidän on myös aina ollut helppo luottaa siihen, että kirjanpitomme hoidetaan ammattitaitoisesti.


Jyskän Varastomyymälä Oy

Vaajakoskentie 197, 40420 Jyskä

Avoinna ma - pe 8 - 20 / lauantai 9 - 18 / sunnuntai 10-16

Puhelin 010 3211 560 / Whatsapp 044 450 5574

www.jvm.fi

Lisää uusi kommentti

Puhdas teksti

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
CAPTCHA
Testataan, oletko robotti