ASIAKASTARINA: King's Crown

King's Crown ravintola Kuopiossa

Tämänkertaisessa asiakastarinassa framille pääsevät King's Crownin yrittäjät, Anni ja Niina-Marika. Yrittäjät kertovat videolla mm., kuinka suuren suosion, todella nopeasti, saavuttanut Ketoisen Leipänen sai alkunsa.

Kerro vapaasti yrityksestänne

Niina-Marika: "King's Crown on 10 vuotta vanha perheyritys. Me tarjoamme Live-Jazzia, Bluesia ja muutakin musiikkia ja lähiruokaa. Ketoinen Oy perustettiin nyt keväällä ja syksyllä avautuu Novapolikseen uusi lounasruokala King's Crown Business lunch ja sen parissa puuhaamme tällä hetkellä."

Minkälaista ruokaa ja elämyksiä tarjoatte?

Anni: "Meidän keittiö tekee puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista maistuvaa ja rentoa ruokaa. Tarjoamme paljon myös livemusiikkia. Ne painottuvat Jazziin ja Bluesiin.

Mikä sai teidät lähtemään yrittäjäksi?

Niina-Marika: "Uskon, että yrittäjyyteen kasvetaan. Olemme molemmat saaneet verenperinnön kautta 'yrittäjägeeni.' Molempien vanhemmat ovat olleet yrittäjinä jossain vaiheessa. Sieltä se vapaus ja halu ja kaikki mikä siihen liittyy, kumpuaa."

Mikä on parasta yrittäjyydessä?

Anni: "Pidän eniten yrittäjyydestä vapaudesta päättää ja vaikuttaa asioihin. Tietynlainen vaikuttaminen siihen, että saa itse tehdä miten haluaa."

King's Crown Business Lunchin yrittäjät

Päätukkurimme suositteli meille Kuopion Ykköstilejä. Olemme olleet supertyytyväisiä.

Miten idea suuren suosion saavuttaneesta Ketoisen leivästä sai alkunsa?

Niina-Marika: "Ketoisen tarina alkoi alkuvuonna. Korona raivsteli maailmaa. Meidän piti kehittää joku uusi ja innovatiivinen tuote. Meidän Lasagne oli jo kauppojen valikoimissa. Kehitimme Annin kanssa ketoleivän ja saimme ihanan yhtiökumppanin, Monosen Nannan mukaan Kakkutaiteelta. 

Ketoisen leivän piti olla alkujaan vain elvytystuote, mutta sen kysyntä räjähti ihan hetkessä ja perustimme oman yhtiön sille."

Miksi valitsitte Kuopion Ykköstilit tilitoimistoksenne?

Anni: "Aloimme etsimään uutta tilitoimistoa ja yksi päätukkureistamme suositteli Kuopion Ykköstilejä ja päädyimme siihen. Ja olemme olleet supertyytyväisiä ja tykätty olla heidän asiakkaina. Oli oikein oikea valinta."

Mihin olette erityistesti olleet tyytyväisiä?

Niina-Marika: "Olemme olleet tosi tyytyväisiä joustavaan ja nopeaan palveluun. Ja ennen kaikkea siihen asiantuntijuuteen, mitä heiltä löytyy eri aloilta. Ja mitenkä henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua olemme saaneet."

BONUS: King's Crown Business Lunch

Niina-Marika: "King's Crown Business Lunch avataan syyskuussa, syyskuun ensimmäisellä viikolla KPY Novapolikseen. Aikomuksena on tuoda terveellisempää ja parempaa ja tätä päivää Novapoliksen tiloihin. Tavoitteena on saada enemmän ravintolaelämys kuin linjastoruokalaelämys."

Anni: "Tarjoamme lounasta ja nopeaa aamupalaa mukaan otettavaksi. Tarjoamme kokoustiloja ja saunatilat, jonne voimme toimittaa cateringia. Todella laajalla skaalalla tarjoamme palveluita. Tosi mielenkiintoista ja jännittävää."

Niina-Marika: "Haluamme tuoda tätä linjaa sinnekin. Avaamme tiloihin Eeva Muttosen taidennäyttelyn ja Olli Soikkeli avaa sen. Livemusiikki tulee näkymään King's Crown Business lunchissa. Toivomme että saamme sinne konserttiflyygelin ja pianisteja. Se on vielä haave, mutta katsotaan miten sen kanssa käy.

Katso videohaastattelu

 


King's Crown sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @KingsCrownOy

Instagram: @kingscrownkuopio

www.kingscrown.fi

Ketoinen sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @ketoinen.oy

Instagram: @ketoinen.oy

www.ketoinen.fi

King's Crown Business lunch sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @Kingscrownbusinesslunch

Instagram: @kingscrownbusinesslunch

Yhteystiedot:

King's Crown

Kuninkaankatu 22, 70100 Kuopio

Puh. 040 127 9591

cafekingscrown [ ät ] gmail.com

Avoinna:

MA 11.00 - 21.00

TI 11.00 - 21.00

KE 11.00 - 22.00

TO 11.00 - 22.00

PE 11.00 - 23.00

LA 11.00 - 23.00


Kuvat: King's Crown - Facebook & kotisivut.

Lisää uusi kommentti

Puhdas teksti

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
CAPTCHA
Testataan, oletko robotti