ASIAKASTARINA: Lupune

Asiakastarinassa Lupune

Tänään ja tässä asiakastarinassa esittelyvuoron saa kuvataiteilija ja käsityöläinen, Päivi Kivivuori, Lupune - korujen perustaja ja pienyrittäjä. Videolla Päivi kertoo korujen valmistuksesta ja omasta yrittäjyydestään. Voit katsoa videon alta.

Sana vapaa. Kerro itsestäsi ja yrityksestäsi. Mistä tulee nimi Lupune ja mikä on yrityksen syntytarina?

Olen Päivi Kivivuori, pienyrittäjä ja käsityöläinen Kuopiosta. Nimi Lupune tulee edesmenneen koirani Lupu-nimestä. Aikaisemmin aikaani meni paljon koiran kanssa harrastuksiin. Kun koirani nukkui pois, tilalle piti keksiä muuta ajankäyttöä ja niin syntyi Lupune korut ja ensimmäisenä aloin tekemään kynsilakkakoruja.

Mistä asioista pidät yrittäjyydessä?

Yrittäjyys on siitä mielekästä, että voin määritellä omat aikataulut. 8-16 työskentely ei käy minulle. Suurin osa inspiraatioistani tapahtuu kolmen aikaan aamuyöllä ja haluan toteuttaa ne heti herättyäni, joten en halua nousta heti klo 7, jos olen valvonut yöllä kolmeen.

Minkälainen prosessi korujen valmistus ja suunnittelu on?

Korujen suunnittelu vie aikaa pisimpään ja vaatii eniten miettimistä. Kun malli on valmis niin sitä voi sen jälkeen vain toistaa. Teen paljon erilaisista materiaaleista koruja ja minun pitää perehtyä eri materiaaleihin, jotta tiedän miten niistä voi valmistaa koruja.

Minkälaisia koruja sinulta tilataan eniten?

Suosituimmat korut ovat plektrakorut. Kun aloitin, se oli ensin enemmän huumorilla tehty, mutta se myy silti eniten. Sen jälkeen on tullut myös mm. huopakoruja ja helmiä, mutta plektrakorut pitävät pintansa.

Minkälainen on tyypillinen asiakkaasi?

Tyypillinen asiakkaani on keski-ikäinen nainen. Suunnittelen koruja pääasiassa naisille.


Lupune - koruja

"Aina olen voinut esitellä uusia malleja ja saanut kannustusta ja tukea kokeilemaan ja yrittämään."

- Päivi Kivivuori


Kerro vapaasti Kuopion Ykköstilien palveluista – mihin olet erityisesti tyytyväinen?

Ykköstilit ovat kannustaneet minua ja auttaneet minua jaksamaan. Olen saanut paljon tukea mm. Aino Valta-Rönköltä ja myös konkreettista apua laskutukseen ja laskuihin.

Miten olemme onnistuneet tukemaan yrittäjyyttäsi ja toimintaasi?

Olette onnistuneet todella hyvin tukemaan korutoimintaani. Aina olen voinut esitellä uusia malleja ja saanut kannustusta ja tukea kokeilemaan ja yrittämään. Olen saanut potkua ja tsemppausta, että "tämä on hyvä juttu, jatka tätä".

Katso videohaastattelu

 


Yhteystiedot:

Verkkosivut: www.lupune.fi

Facebook: @Lupunen

Instagram: @kasintehdyt_lupune_korut

Lisää uusi kommentti

Puhdas teksti

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
CAPTCHA
Testataan, oletko robotti