ASIAKASTARINA: ZennyFit

Asiakastarinamme jatkuvat. Tällä kertaa lauteilla on tuore yrittäjä, Jenny Poutanen, ZennyFitin perustaja. Lue asiakastarinasta, mikä sai Jennyn perustamaan oman yrityksen ja lähteä yrittäjäksi:


Sana vapaa. Kerro yrityksestäsi ja miten päädyit yrittäjäksi


Tämä on varmasti monen raskaan vuoden tulos. Aina ongelma on ollut se, etten oikein tiedä mitä haluan. Sitten aloitin käymään erilaisilla itsensä valmentamisen-kursseilla kuten Lauri Mäkisen ja Ilkka Koppelomäen. Aloin oikeasti miettimään, mitä itse haluan.


Siitä se sitten lähti. Tein myös unelmakartan 2020 vuoden alussa ja siinä luki yritys ja en vielä edes silloin tiennyt, että mikä se tulisi olemaan, mutta yrityksen halusin.
Aikasemmalta ammatiltani olen lähihoitaja.

Nämä vuodet opettivat kiireisen arjen keskellä myös sen, että mitä ei halua. Auttaminen on ollut aina lähellä sydäntä, mutta jatkuva kiire, stressi ja paine lopulta pysäytti. Jaksamiseen tuli ongelmia ja minulla oli ihmeellisiä kipuja, vaikka ei ollut sattunut mitään. Sitten 2019 keväällä päätin irtisanoa itseni ja aloittaa uudelta pohjalta.

Keikkaa tein edelleen vaihdellen työpaikkaa ja se ei tuntunut omalta jutulta, niin syksyllä huomasin olevani hierojakoulussa. Siellä sitten oli yrittäjyyskurssi ja Nuori yrittäjyys-ohjelman kautta avautui silmät ja käytiin paperiasioita ja muita juttuja läpi ja ymmärsin, ettei se niin monimutkaista ollut, kun vaan perustaa yrityksen.  Yrittäjänä toki siis myös stressiä riittää, mutta se on omassa hallinnassa ja itse päätettävissä miten sen ottaa. Olen oppinut toisaalta, että miksi stressata, jos sille ei maha mitään :D

 

Olet nyt ollut yrittäjänä loppukesästä 2020. Minkälainen steppi yrittäjäksi siirtyminen oli? Pelottiko tai mietityttikö joku tietty asia?


Kyllähän se jänskätti, ei siinä sen kummempaa, kun oli jo harjoitellut Nuori yrittäjyys-ohjelman kautta opiskeluaikoina. Asiakashankinta on yllättävän haasteellista, sitä kun perusti ihan virallisen yrityksen ja hintojakin joutui nostamaan, niin ei niitä asiakkaita enää ilmestynyt niinkuin opiskeluaikana.

Myös korona varmasti asiaan vaikutti. Jouduin opiskeluaikana laittamaan puljun kiinni, ettei jää valmistuminen siitä kiinni.
Kovasti tuli palautetta ihmisiltä, niin positiivista kuin negatiivista, ne meinas välillä turhauttaa, mutta onneksi kuitenkin olen oppinut pitämään omat ja muiden mielipiteet omanaan, koska loppujen lopuksi me itse päätetään siitä meidän omasta elämästä. Ja tämä pätee kaikessa.
Pitää kiittää Kuopion uusyrityskeskusta, he saivat minut tosissaan vielä innostumaan minun liikeideasta.


Kerro vapaasti palveluistasi


Zennyfit on monipuolinen hyvinvointiyritys. Nimi tulee Zen+Jenny+Fit. Minusta se oli aika nerokasta. Kaikki yhdistetty, tasapaino elämään, sitten minä tarjoamassa palveluita omana persoonanani ja Fit eli Fitine ja rakkaus liikuntaa ja hyvinvointiin.

Pääasiassa tarjoan hierontaa urheilullisin ottein. Minulla on käytössä lihashuoltovasara, mutjutin ja napakat otteet. Minun kädenjälki on vähän sekoitus kaikkea, venytän, käytän paljon pyyhettä ja nyt uutena olen opettelemassa purentalihasten hierontaa. Tarkoitus oli käyttää myös lähihoitaja-tutkintoa hyväksi ja tarjota myös kotiapua muuttoapuun ja kauppa-apuun varsinkin näin korona-aikaan, mutta mainostamisen olen nyt säästänyt hierontaan ja tuotteiden edustamiseen.

Haluan panostaa monipuolisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, siihen kuuluu levon, liikunnan ja hyvän ravinnon tasapaino. Ennaltaehkäisy ja terveyden edistäminen on mielestäni se ykkösjuttu, eikä sitten se jumppa, kun ihminen on jo toinen jalka haudassa.


18.1.2021 aloitin työt Fysiomakerilla, toiminimellä teen edelleen, mutta minut löytää nykyisin Saaristokaupungin sijaan osoitteessa Niiralankatu 17B:sta. Täällä on ihana tiimi tukemassa ja monipuolista tarjontaa tarjolla kuten hierojia, fysioterapeutti ja valmentaja sekä saman katon alla on Kuopion osteopatia. Pystyn tarvittaessa ohjaamaan muiden ammattilaisten käsiin, jos omat taitoni ja käsittelyni ei tuota toivottua lopputulosta. Täällä saan myös koulutusta ja on mahdollisuus kehittyä, joka pitää omaa ammattitaitoa yllä ja mielenkiinto säilyy.


ZennyFit yrittäjä - Jenny Poutanen

Aina olen saanut vastauksen, kun olen sitä tarvinnut ja joskus jopa illalla myöhään

Kerro vapaasti yhteistyöstämme ja missä olemme erityisesti onnistuneet?


Yhteistyö Ykköstilien kanssa on sujunut loistavasti! Aina olen saanut vastauksen, kun olen sitä tarvinnut ja joskus jopa illalla myöhään, kun olen sotkenut laskut nurin päin, niin ei tarvitse yksin raapia päätä. Mikolle vaan viestiä, niin kyllä se siitä! Lisäksi laskut on pysyneet kohtuullisina ja niihin on saanut tarvittaessa sovittua maksuaikaa. Iso kiitos tähän asti.

Mikä sai sinut valitsemaan tilitoimistoksesi Kuopion Ykköstilit?

Sain suosituksen ystävältä, joka on toiminut yrittäjänä. En ole aikaisemmin kuullut yhdestäkään tilitoimistosta/kirjanpitäjästä tai en olisi osannut Kuopion tilitoimistoja nimetä. Minulla ei ole mielenkiintoa ottaa palvelua mistä vaan internetistä ja mukava tukea paikallista yritystä, se on tärkeää.
 


Ota yhteyttä:

Verkkosivut: www.zennyfit.com

Instagram: @jenny.zennyfit/

Facebook: @ZennyFit

Puhelin: 041 315 2230


Tarjous helmikuun loppuun asti:

Uusille Fysiomaker - asiakkaille 50 minuutin hieronta hintaan 39 €