Kuopion ykköstilien ja KTI Laskutuksen yhteistyö - Tietoa yhteistyöstä

Moni yrittäjä laskuttaa edelleen myyntilaskunsa exel- tai word-pohjaisella laskulla ja lähettää ne joko sähköpostilla tai maapostilla asiakkailleen. 1.4.2020 alkaen laskutuksen olisi hoiduttava EU-standardien mukaan, joten yritysasiakkaasi voivat vaatia laskun sähköisenä. Julkishallinnon puolella vaatimus on tullut voimaan jo vuonna 2019. Yrittäjä - mikäli et halua erillistä laskutusohjelmaa käyttöösi, niin tässä sinulle edullinen ja hyvä vaihtoehto: KTI Manager, joka edustaa myös Suomalaista palvelua!

Kuopion Ykköstilien ja KTI Laskutuksen yhteistyö – Tietoa yhteistyöstä

Kuopion Ykköstilit Oy sekä KTI Laskutus ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka laajentaa Kuopion Ykköstilien palveluvalikoimaa entisestään.
KTI Laskutus on perintätoimisto, joka tarjoaa perintäpalveluiden lisäksi myös liiketoiminnan kasvun tueksi laskurahoituspalveluita sekä ilmaisen laskutusohjelman. Saatte kaikki nämä palvelut käyttöönne tilitoimistonne kautta.


Laskutusohjelma – KTI Manager
KTI Manager on helppokäyttöinen ja selaimessa toimiva laskutusohjelma. KTI Managerissa on asiakas- ja tuoterekisterit sekä helpot ja selkeät raportit. 
Laskuja voidaan lähettää verkkolaskuina (1.4.2020 puolipakolliseksi tuleva vaatimus) sähköpostilla tai perinteisesti kirjeenä.
Ohjelma on ilmainen. Laskujen lähetys edulliseen hintaan verkko- tai sähköpostilasku ja paperilaskujen lähetyskuluina. Kysy lisää!

Laskurahoitus
Jos haluat kasvattaa liiketoimintaa hallitusti ja omalla rahalla, laskurahoitus on silloin täydellinen valinta. Laskurahoituspalvelumme rahoittaa sovitun osuuden myyntilaskusta heti käyttöönne – loput alkuperäisen eräpäivän mukaisesti.
Laskurahoitus helpottaa mm. pitkien maksuaikojen aiheuttamaa palkanmaksupainetta sekä myös nopeuttaa myyntiä silloin, kun myyminen vaatii ostoja tai valmistuskustannuksia.
Laskurahoituksessa ei ole muita kuluja, kuin laskukohtaiset kulut. Ei aloituskuluja, ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Mukaan lähteminen on helppoa ja vaivatonta.

Perintäpalvelut
Olemme aidosti ylpeitä perintäpalvelumme tehokkuudesta. 90 % toimeksiannoista kotiutuu ensimmäisellä muistutuksella. Tapamme lähestyä on ehdottoman kunnioittava ja neuvotteleva. Haluamme säilyttää asiakkaittemme liikesuhteet ennallaan.
Lisäksi perintäpalvelumme on vaivaton. Ei pitkiä vuosisopimuksia, vaan vaikka toimeksianto kerrallaan. Kulut perimme aina velalliselta, joten vapaaehtoinen perintä ei tuo yritykselle kustannuksia.


Lisätietoja antaa mielellään: 
Mikko Happonen | Account Manager
KTI Laskutus Oy
p. 050 326 6426
e. mikko.happonen(at)ktilaskutus.fi
w. www.ktilaskutus.fi