Kuopion Ykköstilit ja Kiho yhteistyöhön

Tämän päivän moderni tilitoimisto tarjoaa hyvin paljon muutakin kuin pelkän kirjanpidon. Oikeastaan kirjanpito on se välttämättömyys ja moderni tilitoimisto onkin yksi liiketoimintaa tehostava instanssi, ennemmin kuin kuluerä. Siksi voimme ylpeänä esitellä uuden yhteistyösopimuksen.

Ennestään laaja palveluvalikoimamme kasvaa Kihon tuoteperheellä. Kuopion Ykköstilit ja Kiho ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jolla Kuopion Ykköstilit voi tarjota omille asiakkailleen Kihon Työajanseurannan

Työajan seurantaan tuleekin nyt kiinnittää entistä enemmän huomiota, sillä uuden työaikalain, joka otettiin käyttöön 1.1.2020, siirtymäaika päättyy 31.12.2020.

Uusi työaikalaki nimittäin mahdollistaa joustavat työajat ja työaikapankin, jotka tulevat kuulumaan lain edellyttämän työajanseurannan piiriin. Käytännössä työntekijän asema päättää oman työn tekemisen ajankohdasta lisääntyy. Voit lukea uudesta työaikalaista lisää täältä!

Kihon työajanseuranta mahdollistaa työajan helpon ja reaaliaikaisen seurannan sekä myös tietojen vaivattoman siirron palkanlaskentaan. Tämähän tietää siis säästöä työaikaan, jonka voi käyttää siihen kuuluisaan ydinliiketoimintaan ja tuloksen tekemiseen.

Kysy lisää omalta kirjanpitäjältäsi tai allekirjoittaneelta!