Tilitoimistopalvelut

Tilitoimistopalvelumme kattavat seuraavat palvelut: Lakisääteinen kirjanpito, palkanlaskenta, veroasiat ja mm. rakentamispalvelun ja kunnossapitotöiden raportointi, laskutus- ja myyntireskontran hoito, Ostoreskontra, maksuliikenne, laskentaseuranta ja raportointi.

Kartoitamme yrityksesi tilitoimistopalvelutarpeen jonka jälkeen voimme toimia sinun strategisena asiantuntijakumppaninasi juuri toivomallasi palvelutasolla. Kaikissa palvelumalleissamme korostamme kuitenkin henkilökohtaista asiantuntijapalveluamme kanssanne. Mahdollisuutesi on:

  • ulkoistaa lakisääteinen peruskirjanpito, jossa suoritat itse esimerkiksi myyntilaskutuksen ja myyntireskontran hoidon ja laskujen maksun. Siinä tapauksessa me hoidamme rutiinikirjanpidon, raportoinnit sekä sinulle että viranomaisille.
  • ulkoistaa talousohjaus jolloin saat myös ehdotuksia liiketoimintasi kehittämiseen. Tällöin yrityksesi liiketoimintaa tukevat mm. avustuksellamme laadittavat budjetointi-, analysointi- ja ennusteraportit.
  • mahdollisesti tarvitset apua myös yrityksen perustamisessa ja muutoksiin liittyvissä asioissa yrityksen elinkaaren aikana