Laskutuksen uusi aika on täällä

#TyötHetiRahaksi - nopeuttaa myyntilaskutusta

Laskutuspäivä = juhlapäivä. Tavallaan kyllä, mutta siitä on vielä matkaa siihen, että rahat ovat tilillä - jos ovat. Mitäpä, jos siirtyisimme laskutuspäivä - ajattelusta naksun verran vuoteen 2020 - joka päivä voi olla laskutuspäivä. Joka päivä kannattaa laskuttaa, jos siihen on mahdollisuuksia.

Mitäs, jos voisitkin saada työn laskutettua sillä sekunnilla, kun työ on valmis ja saisit vielä rahat viimeistään seuraavaksi päiväksi? Unelmaa? Ei - mahdollisuus.

RAHAT TYÖSTÄ ENNÄTYSNOPEASTI

Olemme kehittäneet yritysyhteistyössä Kihon ja KTI Laskutuksen kanssa palvelukokonaisuuden, joka kulkee nimellä #TyötHetiRahaksi. Palvelu soveltuu monelle alalle ja moneen tarkoitukseen ja tarpeeseen. Parhaiten palvelu soveltuu työhön, jossa laskutusaineisto muodostuu mm. työajan, kaluston ja tarvikkeiden mukaan ja työstä aiheutuu kuluja (palkkakulut / tuoteostot) joille on annettava pitkä maksuaika.

#TyötHetiRahaksi - palvelu nopeuttaa sekä laskutusaineiston syntymistä, että myös saatavien maksua tilille. Saatavia valvotaan ja maksumuistutus - ja perintäpalvelu sisältyy hintaan.

MITEN PALVELU TOIMII?

Palvelu on ennennäkemättömän ketterä ja helppo. Näin se toimii:

 • Laskutusaineisto muodostuu Kihossa sitä mukaa, kun työtä tehdään
  • Valmis työ lähetetään Kihosta eteenpäin
 • Kuopion Ykköstilit vastaanottaa laskutusaineiston ja muodostaa siitä laskun kuvan.
  • Lasku lähtee KTI Laskutukselle rahoitukseen
 • KTI Laskutus vastaanottaa laskun, rahoittaa sen omien ehtojensa mukaisesti ja valvoo, että saatavat maksetaan ajallaan
  • Tyypillisesti rahoitusaste on 50 %, mutta se on sovittavissa omien tarpeiden mukaisesti

MITÄ HYÖTYÄ #TYÖTHETIRAHAKSI - PALVELUSTA ON?

Ehdottomasti nopeus, helppous ja ketteryys. Kuvitellaan tilanne, että asiakas on tilannut huoltotyön kohteeseen. Työnjohtajan on helppo aikatauluttaa ja delegoida työt eteenpäin.

Työtehtävää suorittamaan lähtenyt asentaja tietää, mitä työmaalla pitää tehdä, mitä tarvikkeita työmaalla tarvitaan ja missä työkohde sijaitsee. Samalla, kun työajanseuranta antaa laskutusta varten oikeat työtunnit, saadaan myös palkanlaskenta-aineisto talteen.

Tämä näkyy asiakkaalle mm. täysin oikeana laskuna, jossa ei laskuteta siitä, että asentaja on poistunut työmaalta hakemaan tarvikkeita tukusta. Se näkyy myös työnantajalle säästyneinä polttoainekustannuksina ja työtunteina, jotka voi käyttää seuraavaan työtehtävään. Kun työaika tehostuu, voidaan tehtäviäkin suorittaa tehokkaammin ja enemmän.

Kun työ on tehty valmiiksi, laskutusaineistokin on valmis. Mitään varaosia ei unohdu ja kilometrit on muistettu kirjata laskulle, eikä niitä tarvitse google mapsista selvitellä. Laskun voi lähettää heti työmaalta eteenpäin rahoitukseen. Laskutusaineisto kulkee Kuopion Ykköstilien kautta, jossa se muodostuu laskun kuvaksi ja lähtee KTI Laskutukselle rahoitettavaksi.

KTI Laskutus rahoittaa tyypillisesti 50 % laskun summasta heti tilille ja loput saatavat tulevat eräpäivän mukaisesti, asiakkaan maksettua laskun. Tyypillinen maksuaika on jopa 30 päivää, joten asiakkaalle voi myös antaa tarvittaessa pidemmän maksuajan.

KTI Laskutus valvoo maksuliikennettä ja hoitaa reskontran. Mikäli laskun maksu myöhästyy, palvelun hintaan sisältyy maksumuistutus- ja perintäpalvelu, joka tyypillisesti kotiuttaa 90 % erääntyneistä saatavista heti ensimmäisellä kontaktoinnilla.

KENELLE #TYÖTHETIRAHAKSI - PALVELU SOPII?

Lähtökohtaisesti suurin osa yrityksistä voisi olla asiakas, mutta parhaiten palvelu soveltuu aloille, jossa laskutusperusteena on käytetty työaika, käytetty kalusto ja matkan pituus. Toisessa päässä saattaa myös painaa pitkät maksuajat sekä kassan riittävyys palkkapäivinä. Tai yksinkertaisesti myynnin kasvatus, joka vaatii tuoteostoja.

Erityisen hyvin #TyötHetiRahaksi - palvelu sopii seuraaville aloille:

 • Koneurakointi
 • Kuljetus- ja rahtitoiminta
 • Alihankintatyöt
 • Rakennus-, remontointi- ja urakointityöt
 • Siivoustyöt
 • Projektiluontoiset työt

Käytännössä kuka tahansa, joka tarvitsee tehokkaampaa laskutusta ja nopeampaa kassankiertoa, on sopiva palvelun käyttäjä

KENEEN OLEN YHTEYDESSÄ?

Voit olla kehen tahansa palvelun tuottajan edustajaan yhteydessä. Alla yhteystiedot:

Kiho:

Tatu Laine, 0400 693 469 / tatu.laine@kiho.fi

KTI Laskutus:

Sami Saarenpää, 0400 180 142 / sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi

Kuopion Ykköstilit:

Mikko Happonen, 040 164 1661 / mikko.happonen@ykkostilit.fi

Voit myös lukea lisää #TyötHetiRahaksi - palvelusta täältä:

www.tyothetirahaksi.fi

Sinua voisi kiinnostaa seuraava sisältö:

Lisää uusi kommentti

Puhdas teksti

 • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
 • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
 • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
CAPTCHA
Testataan, oletko robotti