Asiantuntijapalvelumme soveltuvat jokaiselle yritykselle, joka haluaa päätöksenteon tueksi lukuja ja dataa. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittämään omaa liiketoimintaansa talouden lukujen ja ennusteiden avulla.

show_chart

Liiketoiminnan kehitys

Kun on aika kehittää omaa tekemistä ja kasvattaa yrityksen lukuja, voimme auttaa kehittämään liiketoimintaa monella eri tavalla.

add_chart

Talouspäällikkö

Ulkoinen talouspäällikkö on täydellinen valinta kasvuyrityksille, jotka tarvitsevat lukuja tiedolla johtamiseen ja kasvuun. Talouspäällikkö-palvelut tuottavat tarvittavat raportit, budjetit ja ennusteet.

moving

Yritysverotus

Tehokkaalla verosuunnittelulla ja verojen optimoinnilla yritykset voivat huolehtia omasta vakavaraisuudestaan ja maksimoida tuloksen tukemaan yrityksen valittua strategiaa.

Budjetin laatiminen on yksi yritystoiminnan tärkeimpiä kulmakiviä ja budjetti onkin yritystoiminnan yksi tärkeimmistä laskelmista. Budjetointipalvelumme avulla budjetin laatiminen yrityksellesi on yksinkertaista ja helppoa. Ja seuranta on mahdollista reaaliaikaisesti ja pitkälle tulevaan.

Budjetointi on myös yritystoiminnan kehittämisen työkalu

Kun budjetti on tehty oikein ja huolella, se on loistava työkalu yritystoiminnan kehittämiseen. Budjetoinnin työkalu on linkitetty suoraan kirjanpito-ohjelmiston kanssa, joten tieto on reaaliaikaista. Konsultoimme ja tulkitsemme lukuja mielellämme, jotta sinulla on oikeaa dataa päätöksen teon tueksi

Budjetoinnin hyödyt

  • Reaaliaikainen tieto - nopeampi reagointi muuttuviin tilanteisiin
  • Työkalu yritystoiminnan kehittämiseen - päätösten tueksi on saatavissa dataa ja tietoa
  • Tulevaisuuden ennustaminen on helpompaa
  • Uusien kustannuspaikkojen ja projektien kannattavuus on helpompi laskea

Kirjoituksia aiheesta

Mikäli tämä aihe on sinua kiinnostava, saattaisit olla kiinnostunut näistä kirjoituksista:


Blogin aiheena kirjanpidossa ja tuloverotuksessa tehtävät vähennykset. Blogissa avataan perusteita, mitä yritys voi omassa kirjanpidossaan vähentää ja mitä ei.
Talouspäällikkö voi olla järkevää ostaa ulkoistettuna palveluna. Blogissa avataan syitä, miksi ja milloin niin kannattaa tehdä.