Asiantuntijapalvelumme soveltuvat jokaiselle yritykselle, joka haluaa päätöksenteon tueksi lukuja ja dataa. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittämään omaa liiketoimintaansa talouden lukujen ja ennusteiden avulla.

show_chart

Liiketoiminnan kehitys

Kun on aika kehittää omaa tekemistä ja kasvattaa yrityksen lukuja, voimme auttaa kehittämään liiketoimintaa monella eri tavalla.

add_chart

Talouspäällikkö

Ulkoinen talouspäällikkö on täydellinen valinta kasvuyrityksille, jotka tarvitsevat lukuja tiedolla johtamiseen ja kasvuun. Talouspäällikkö-palvelut tuottavat tarvittavat raportit, budjetit ja ennusteet.

moving

Yritysverotus

Tehokkaalla verosuunnittelulla ja verojen optimoinnilla yritykset voivat huolehtia omasta vakavaraisuudestaan ja maksimoida tuloksen tukemaan yrityksen valittua strategiaa.

Liiketoiminta kehittyy tavalla tai toisella ajan myötä. Liiketoiminnan kehitys on toivottavasti kasvusuuntaista, mutta joskus liiketoimintaa on kehitettävä eri suuntaan ja karsittava tuottamaton osa. Joskus on syytä keskittyä täysin eri toimintaan kuin mistä on aloitettu.

Oman yrityksen ja liiketoiminnan kehittämistä on vaikea tehdä yksin, vaikka yrittäjiä olisi useampia. Tilitoimiston on erittäin hyvä kumppani liiketoimintaa kehittämään. Tilitoimisto näkee historian, tuntee toimialan ja saattaa tuntea kilpailijan jos toisenkin. Mutta ennen kaikkea, tilitoimisto näkee asiat ulkopuolisin ja puolueettomin silmin. 

Tilitoimisto ei ole liian optimistinen, eikä toisaalta liian varovainen. Neutraali osapuoli auttaa näkemään metsän puilta, samalla kuitenkin kannustaen eteenpäin.

Mitä liiketoiminnan kehittäminen tarkoittaa?

Liiketoiminnan kehittäminen viittaa toimenpiteisiin ja strategioihin, joilla yritys pyrkii parantamaan suorituskykyään, kasvattamaan liikevaihtoaan, tehostamaan toimintaansa tai laajentamaan markkinaosuuttaan. Tämä voi kattaa monia eri näkökulmia, kuten tuotekehitystä, markkinointia, asiakaspalvelua, prosessien parantamista ja henkilöstön kehittämistä.

Liiketoiminnan kehittäminen voi esimerkiksi sisältää seuraavia osa-alueita:

Strateginen suunnittelu

Yritys määrittelee selkeät tavoitteet ja strategiat, joiden avulla se pyrkii kasvattamaan liiketoimintaansa. Tämä voi sisältää markkinoiden analysointia, kilpailijoiden tutkimista ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamista.

Tuotekehitys

Yritys kehittää ja parantaa tuotteitaan tai palveluitaan vastatakseen paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Tämä voi sisältää uusien tuotteiden suunnittelua, nykyisten tuotteiden parantamista tai innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä.
Markkinointi ja myynti: Yritys panostaa markkinointiin ja myyntiin houkutellakseen uusia asiakkaita ja kasvattaakseen asiakaspohjaansa. Tämä voi sisältää brändin rakentamista, markkinointikampanjoiden suunnittelua, digitaalista markkinointia ja myyntistrategioiden kehittämistä.

Operatiivinen tehokkuus

Yritys pyrkii tehostamaan toimintaansa ja optimoimaan prosessejaan vähentääkseen kustannuksia ja parantaakseen tuottavuutta. Tämä voi sisältää automaation käyttöönottoa, logistiikan optimointia, varastonhallintaa ja henkilöstön koulutusta.

Asiakaspalvelu ja myynti

Yritys keskittyy tarjoamaan erinomaista palvelua ja luomaan positiivisia asiakas- ja ostokokemuksia. Tämä voi sisältää asiakaspalautteen analysointia, myynti- ja palveluprosessien parantamista ja henkilöstön koulutusta asiakaspalvelutilanteisiin.

Miksi liiketoiminnan kehitys?

Liiketoiminnan kehittäminen on jatkuva prosessi, joka vaatii sitoutumista ja resursseja. Tavoitteena on luoda kestävää kasvua ja menestystä yritykselle sekä vastata markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Tilitoimisto voi olla tärkeä kumppani tässä prosessissa tarjoamalla taloudellista asiantuntemusta ja tukea liiketoiminnan kehittämisen eri osa-alueilla. He voivat auttaa yrityksiä analysoimaan taloudellisia tuloksia, suunnittelemaan budjetteja ja tekemään strategisia päätöksiä, jotka tukevat liiketoiminnan kasvua ja kehitystä.

Me Kuopion Ykköstileillä haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaa ja myyntiä. Monipuolisten taloushallinnon palveluiden lisäksi, tarjoamme myös apua yritystoiminnan, eritoten myynnin, kehittämiseen.

Palvelu soveltuu erinomaisesti pienemmille ja aloittaville yrityksille, mutta myös isommille yrityksille. 

  • Minimoit luottotappioriskin
  • kasvatat myyntiä omalla pääomalla
  • Nopeutat saatavien maksua ja parannat kassavirtaa
  • Parannat omavaraisuusastetta
  • Parannat omaa asiakaskokemustasi

Mitä palvelu sisältää?

Käymme yhdessä läpi, minkä laajuinen palvelu yrityksellesi sopii. Osalle riittää esimerkiksi laskurahoitus ja saatavien hallinnan ulkoistaminen, kun toinen tarvitsee apua myyntiprosessin parantamiseen.

Tavoite on sama: Auttaa nopeuttamaan rahan kiertoa ja lisäämään myyntiä

Kirjoituksia aiheesta

Mikäli tämä aihe on sinua kiinnostava, saattaisit olla kiinnostunut näistä kirjoituksista:


Verosuunnittelu, mitä se on ja miksi sitä kannattaa tehdä? Kirjoituksessa kerrotaan tarkemmin, mitä on verosuunnittelu, miten verosuunnittelua voi tehdä ja miksi se kannattaa tehdä?

Niin elämässä, kuin työelämässäkin, kannattaa aina pyrkiä neuvottelemaan. Usein molempien onnistuneena lopputulemana pääsee helpommalla ja edullisemmin.